در این مقاله میخوانید
[ نمایش ]تفاوت ریجکت و ریفیوز ویزا چیست؟ همه میدانید که سفر به کشورهای خارجی به هر دلیلی، نیاز به اخذ ویزا دارد؛ اما گاهی ممکن است این فرآیند با ریجکت، دینای یا ریفیوز مواجه شود. درحالیکه ممکن است خیلیها این مفاهیم را با هم یکی بگیرند، اما آنها به نتایج متفاوتی در روند درخواست ویزا اشاره دارند. درک این تفاوتها میتواند به متقاضیان کمک کند تا فرآیند دریافت ویزای خود را بهتر هدایت کنند؛ از همین رو در ادامه این مطلب قصد داریم به بررسی تفاوتهای بین ریجکت و ریفیوز ویزا بپردازیم.
تفاوت ریجکت و ریفیوز ویزا چیست
پیش از بررسی تفاوت ریجکت و ریفیوز، بد نیست با مفاهیم آنها آشنا شوید. اگر پیش از رسیدن به مرحله تصمیمگیری، با درخواست شما موافقت نشود، یعنی که درخواستتان اعتبار کافی ندارد و ویزای شما ریجکت شده است. اکثر مواقع، مقامات، دلایل ریجکت ویزا را ارائه میدهند که این دلایل به شما کمک میکنند در درخواستهای بعدی ویزا، از اشتباهات مشابه جلوگیری کنید.
ریفیوز ویزا زمانی اتفاق میافتد که اعتبار ویزایتان تایید شده است اما شما نتوانستهاید مدارک کافی را ارائه دهید. برای مثال اگر متقاضی نتواند ثابت کند که وجه مورد نیاز را در حساب بانکی خود دارد یا موارد دیگری مانند ناقص بودن درخواست و گم شدن مدارک، میتوانند منجر به ریفیوز ویزا شوند. در این حالت هم شما اعلانی دریافت میکنید که دلایل ریفیوز ویزا در آن ذکر شدهاند.
دینای ویزا به معنای رد شدن درخواست ویزای شما بر اساس قوانین و مقررات است. در این حالت، امکان ارائه مدارک جدید یا اصلاح درخواست برای شما وجود نخواهد داشت.
در این بخش قصد داریم شما را با اصلیترین فرق ریجکت با ریفیوز ویزا آشنا کنیم. ریفیوز ویزا زمانی اتفاق میافتد که درخواست ویزا بهدلیل عدم رعایت برخی از شرایط توسط متقاضی، تایید نشده است. این ممکن است در شرایطی اتفاق بیفتد که مدارک متقاضی کامل نباشند یا معیارهای لازم را نداشته باشند.
از سوی دیگر، ریجکت ویزا به این معناست که درخواست ویزا به دلایل مختلف، مربوط به صلاحیت یا شایستگی متقاضی رد میشود؛ بهعنوان مثال، در مواردی که فرد دارای سابقه کیفری است یا قادر به اثبات هدف سفر خود نیست. در حالی که ریفیوز ویزا نشان از عدم رعایت معیارهای اساسی دارد، ریجکت شدن معمولا نشاندهنده وجود مسائل یا نگرانیهای جدیتری درباره متقاضی ویزاست.
بد نیست بدانید که موارد دیگری هم وجود دارند که به شما در درک بهتر فرق ریجکت و ریفیوز ویزا کمک میکنند. تفاوتهای دیگر این دو مفهوم شامل موارد زیر میشوند:
ریجکت ویزا معمولا بهدلیل نقص یا اشتباهات در مدارک و فرمهای ارائهشده یا تشخیص افسر مهاجرتی در رابطه با واجدشرایط بودن شما رخ میدهد؛ بااینحال شما میتوانید بعد از مدتی دوباره درخواست خود را ارسال کنید. در مقابل، دینای ویزا بهدلیل عدم رعایت معیارهای قانونی یا قوانین مهاجرتی، پس از بررسی کامل، بهصورت قطعی رد میشود. در این حالت، حتی در صورت ارائه مدارک جدید، درخواست ویزا پذیرفته نخواهد شد.
ریجکتی ویزا
اکنون که با تفاوت ریجکت و ریفیوز ویزا آشنا شدید، احتمالا برایتان این سوال پیش میآید که چطور از بروز این اتفاقات جلوگیری کنیم؟ برای جلوگیری از ریجکت یا ریفیوز شدن ویزا، پیشنهاد میکنیم که نکات زیر را حتما رعایت کنید:
سفر یا مهاجرت به کشورهای خارجی، نیازمند اخذ ویزای آن کشور است که گاهی ممکن است این فرآیند با مشکل مواجه شود. مفاهیمی مانند ریجکت، ریفیوز و دینای، به دلایل مختلف میتوانند منجر به عدم اخذ ویزا شوند؛ از همین رو، برای جلوگیری از خطاهای احتمالی، مهم است که با این مفاهیم آشنا باشید. در این راستا، ما در این مطلب به بررسی تفاوت ریجکت و ریفیوز ویزا پرداختیم تا شما با اطلاعات کافی، در زمینه اخذ ویزا اقدام کنید. اگر شما هم اطلاعات مفید دیگری در این رابطه دارید، در بخش نظرات با ما به اشتراک بگذارید. فراموش نکنید که آژانس مهرپرواز با داشتن سالها تجربه و اعتبار، میتواند فرآیند اخذ ویزا را برای شما انجام دهد. در این صورت احتمال بروز خطاهای فردی که ممکن است هنگام طی کردن این فرآیند انجام دهید، صفر میشوند و بدون هیچ نگرانی میتوانید منتظر دریافت ویزای خود باشید.
سوالات متداول
1. تفاوت بین ریجکت (Reject) و ریفیوز (Refuse) ویزا چیست؟
ریجکت (Reject) و ریفیوز (Refuse) هر دو به معنی رد درخواست ویزا هستند، اما تفاوتهای جزئی دارند. ریجکت به معنای آن است که درخواست ویزای شما ناقص یا نامعتبر بوده و حتی بررسی هم نشده است. در این حالت، ممکن است مدارک کامل نباشد یا فرمها به درستی پر نشده باشند. اما ریفیوز به این معناست که درخواست ویزا بررسی شده و پس از بررسی تصمیم به رد درخواست گرفته شده است، معمولاً به دلیل عدم احراز شرایط موردنیاز.
2. دلایل اصلی ریفیوز شدن ویزا چیست؟
دلایل ریفیوز شدن ویزا میتواند متفاوت باشد، اما برخی از دلایل رایج شامل عدم اثبات تمکن مالی کافی، نداشتن برنامه سفر معتبر، سابقه نادرست یا ناقص در ارائه مدارک، و عدم قانعکننده بودن هدف از سفر است. همچنین، سابقه ورود غیرقانونی یا تخلف در سفرهای قبلی میتواند دلیل دیگری برای ریفیوز شدن ویزا باشد.